luni, noiembrie 23, 2009

Stampila de la cealalta sectie

Hai ca turul 1 s-a dus.
Sectia 167 speciala de la "Spitalu' de boli infectioase" a avut numarul record de 32 de voturi, din care cam 4 au fost bolnavi din spital. In concluzie, la 10 aseara eram acasa( da, stiu, n-am voie sa carai nimic, avand in vedere ca tata, care a fost la speciala la gara, a ajuns la 08:00 azi( luni))

Dar stai sa parcurgem evenimentele din ziua premergatoare, adica sambata.
La 16:00 am fost la sectie. Au venit sacii cu buletine si rechizitele, am facut inventarul si la 19:00 eram acasa.
Ajunge si tata acasa, si imi zice ca mama( si ea a fost la o sectie "normala") e la primarie cu presedinta de sectie, ca au incurcat aia stampilele intre sectii si trebuia sa se faca schimbu. O sun si eu pe presedinta mea, care-mi zice ca in 15 minute sa fiu la sectie ca e urgent. Zis si facut. In 15 minute faceam planton in fata spitalului cu un tip de la alt partid. Intr-un final, dupa ce ne-am adunat cam toti membrii sectiei, vine si dna. presedinte( a venit din Cristian, si a intarziat pentru ca initial aia de la primaria Bv. i-au promis ca ii trimit masina, dupa care au zis ca ei nu pot sa trimita...)
Buun. Intram in sectie, luam stampilele, si ma urc cu dna. pres. in masina sa mergem la primarie. Acolo, lume gramada, galagie, imbulzeala, ca la piata. Reusim sa luam stampilele noastre relativ repede. Cand sa plecam, stai ca tre sa mergem insotiti de jandarm, ca doar avem stampile cu noi. Dar cretinilor care sunteti voi idioti in primaria aia "portocalie", cand am adus stampilele cine mama naibii ne-a insotit, ca puteam sa tapetez prin Bv cu "Votat/ Sectia 180". Ok, luam jandarm. Da, stai ca nu-l iei oricum, ca tre sa-l si aduci inapoi...adica eu, pe benzina mea, sa aduc jandarmu inapoi. Da, clar...NOT!
Pan la urma a plecat dna. pres. cu o masina a primariei( ca si-au dat seama ca aveau masini) si cu 1 jandarm, si eu dupa ei la sectie. Am sigilat iar si m-am dus acasa injurand idiotii.

Intre timp, am vb si cu mama si cu Blondu( care a avut ghinionu sa fie pres. de sectie si a terminat la 7:30 luni tot). Li se zisese de la primarie ca vin jandarmii cu masinile sa ia stampilele, si ca sa astepte ca li se vor aduce stampilele bune ulterior.

Am relatat tot cum s-a intamplat fara prea multe "floricele". Fapte care iti mananc nervii si linistea, "actiuni" ale unor indivizi ai institutiilor statului, menite sa provoace confuzie si "panica" in saracii romani, care pe langa faptul ca nu stiu mare lucru din istorie si nu sunt informati( dovada faptul ca a trecut Referendumul cu Parlament Unicameral), mai sunt si satui de toti astia cu functii mari in stat, care promit si promit...si isi trag in buzunare.

Asa a fost si asa va fii.

Un comentariu:

  1. Buna Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
    Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
    Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

    www.radiowhisper.com
    Multumesc,
    Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere