vineri, noiembrie 20, 2009

Prioritate de stanga

Salutare!

In cazul in care fie n-ai mai dat de mult o tura de ansamblu prin tot orasul, fie n-ai mai venit prin Brasov de mult, te instiintez ca avem un oras la pubertate: eruptie de "sensuri giratorii", fara numar, ma-ntelegi?!?
Nu critic neaparat aparitia lor, pentru ca eu le consider utile( hai, acum, sincer, nu chiar pe tote:D), critic "folosirea lor" sau mai bine zis "deplasarea curbilinie si uniforma" prin ele.
Ca participant zilnic la trafic, avand in vedere ca pe oriunde mergi dai de giratoriu, nu exista sa nu dai de cate un ciumpalac care sa no ia aiurea.

De ce naiba e asa greu,mergi prin sensul giratoriu? E chiar asa dificil, si e nevoie de atat de multe ecuatii neomogene diferentiale de gradu 2 ca sa pasterzi banda cand iesi din giratoriu?...nu de alta da multora le e greu s-o pastreze cand se misca in cerc,
si asta ( poate) face toti banii...in caz de accident.

Eu am teoria "degetului mijlociu de la mana dreapta", aplicabila pentru aceeasi giboni( gibonii sunt maimutele cu cea mai mare viteza de deplasare prin copaci. ceea ce inseamna miscari care nu au o traiectorie delimitata de 2 linii albe) din giratoriu. E explicatia actiunii de a nu semnaliza in giratoriu. Daca aveau degetul, puteau agata maneta de semnalizare. Nu-l au, nu semnalizeaza...si mai si parcheaza la handicapati bine motivati.

New York the City that never sleeps, Brasov the city where you can get a spin.

Te-am salutat. O seara placuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu